-15%

سبد خرید
0 محصول0تومان
لامپ های LED این قابلیت را دارند که تا ۵۰۰۰۰ یا حتی ۱۰۰۰۰۰ ساعت کار کنند؛ در حالی که لامپ های رشته ای قدیمی فقط تا 1,000 ساعت و لامپ های فلورسنت تا 10,000 ساعت ماندگاری دارند. این بدان معناست که لامپ های LED می توانند 40 برابر طولانی تر از لامپ های رشته ای و 2 تا 4 برابر طولانی تر از لامپ های فلورسنت دوام بیاورند. همین موضوع به تنهایی باعث شده است تا خرید و فروش انواع لامپ ال ای دی، به یکی از محبوب ترین گزینه ها در میان وسایل روشنایی تبدیل شود.
لامپ های LED تقریبا 80 تا 85 درصد از انرژی ورودی را به نور با خروجی لومن بالا تبدیل می کنند. این موضوع در حالی است که لامپ های رشته ای قدیمی که از رشته های تنگستن برای ایجاد نور استفاده می کردند، تقریبا 90 درصد از انرژی ورودی را به صورت گرما از دست داده و بازده ۱۰ درصدی داشتند. از سوی دیگر، لامپ های LED در دمای پایین تری کار کرده که منجر به کاهش خطر سوختگی در صورت لمس خواهد شد.
لامپ های LED نوری با شدت و رنگ مناسب را تولید می کنند و در نتیجه، شاخص رنگ پس داد (CRI) بالاتری نسبت به لامپ های سنتی دارند. CRI، چگونگی بازتاب رنگ واقعی یک عنصر به سوی چشم را نشان می دهد. CRI بالاتر به معنای بازتاب بهتر رنگ های مختلف است.
لامپ های LED به صورت جامد و کوچک ساخته شده اند. این طراحی خاص به شما امکان می دهد تا آنها را در شکل ها و الگوهای مختلف چینش کنید. همچنین لامپ های LED قابلیت تغییر رنگ (RGB) را نیز دارند که با ترکیب سه رنگ قرمز، سبز و آبی، می توان رنگ های دلخواه را ایجاد کرد.
لامپ های ال ای دی به محض روشن شدن، نور خود را نشان می دهند؛ در حالی که لامپ های فلورسنت چند ثانیه زمان نیاز دارند تا به حالت کارکرد برسند. زمانی متوجه مدت زمان تاخیر عملکرد لامپ های فلورسنت می شوید که مدتی از کارکرد آن ها گذشته باشد. حتما پیش آمده است که وقتی یک لامپ فلورسنت را روشن می کنید، چندین بار چشمک می زند تا به عملکرد واقعی خود برسد. فاصله مابین روشن کردن کلید و ثبات عملکرد لامپ، مدت زمان تاخیر عملکرد لامپ نام دارد.
لامپ های LED نور را در یک جهت خاص تابش می دهند و بدین ترتیب از هدر رفتن انرژی جلوگیری می کنند. این ویژگی برای کاربردهایی مانند نورپردازی، روشنایی محل کار و نمایشگاه ها مناسب است.
لامپ های ای ای دی قابل تعویض هستند و می توان شدت نور آنها را با استفاده از یک مدار خاص کنترل کرد. این ویژگی به شما اجازه می دهد که مطابق با نیاز خود، مصرف انرژی و حالت نور را تغییر دهید.
اس ام دی، نام یک سری از لامپ های LED هستند که به صورت فیکس شده بر روی سطح برد مدار چاپی قرار گرفته و نیازی به سیم های اضافی برای عملکرد ندارند. لامپ های SMD در مقایسه با سایر لامپ های LED از مزیت های خاص خود برخوردارند که در زیر به مهمترین آن ها اشاره شده است:
لامپ های SMD به صورت جامد و کوچک ساخته شده اند و می توانند در فضاهای محدود و کم جا نیز استفاده شوند. این انعطاف پذیری در طراحی، در کنار متناسب بودن قیمت انواع لامپ اس ام دی، این نوع لامپ ها را به گزینه ای پرطرفدار برای خریداران تبدیل کرده است.
لامپ های SMD نور را در زاویه گسترده ای (تا 160 درجه) تابش می کنند. بنابراین برای کاربردهای نورپردازی و منیج کردن نور پس زمینه در مکان های مختلف از جمله استودیوها گزینه مناسبی هستند. علاوه بر این، زاویه تابش بالا منجر می شود تعداد لامپ های مورد نیاز برای نورپردازی، کمتر شده و دست شما در انتخاب یک دیزاین ساده تر و ارزان تر باز باشد.
لامپ های ال ای دی تا ۸۵ درصد از انرژی ورودی را به نور تبدیل می کنند؛ در نتیجه بازده بسیار مطلوبی دارند. لامپ های اس ام دی یک قدم فراتر رفته و در کنار بازدهی بالا، حدود 20 درصد انرژی کمتری نسبت به لامپ های LED دیگر مصرف کرده و به طبع، گرما کمتری تولید خواهند کرد. عمر بالاتر لامپ و کاهش خطر سوختگی از سایر فواید این مورد است.
مشابه لامپ های ال ای دی، لامپ های اس ام دی نیز می توانند رنگ خود را تغییر داده و با ترکیب سه رنگ قرمز، سبز و آبی، طیفی از رنگ های دلخواه را ایجاد کنند. این مزیت، دستتان را در تنظیم حالت و جذابیت نور بر اساس نظر شخصیتان باز می گذارد.
مشابه لامپ های ال ای دی، شدت روشنایی لامپ های اس ام دی نیز قابل تنظیم است.
لامپ هالوژن، یک نوع لامپ رشته ای است که درون آن، مقدار کمی از یک ماده هالوژنی مانند ید یا بروم وجود دارد. این ماده هالوژنی، طول عمر رشته تنگستن داخل لامپ را افزایش داده و منجر به حفظ شفافیت لامپ می شود. لامپ هالوژن، دارای مزایا و معایبی است که در زیر به مهمترین آن ها پرداخته ایم:
لامپ هالوژن، مناسب کسانی است که می خواهند در شرایط و مکان های مه آلود سفر کنند؛ زیرا بالا بودن شدت نور اینگونه لامپ ها، کمک می کند تا نور تولیدشده به طور کارآمدی از مه غلیظ عبور کند. به همین دلیل است که لامپ هالوژن، انتخاب قابل اعتمادتری برای استفاده در چراغ های خودروهاست.
با بررسی قیمت انواع لامپ، متوجه می شوید که در مقایسه با لامپ های LED یا HID، لامپ های هالوژنی، گزینه ارزان تری به نظر می رسند. همچنین نگهداری آن ها راحت تر بوده و نیاز به تعویض تمام قطعات ندارد. فقط باید لامپ را در صورت شکستگی رشته تعویض کنید و تمام! لامپ های LED علاوه بر قیمت بالاتر، نگهداری و تعویض هزینه برتری نیز دارند.
با وجود اینکه نور تولید شده توسط لامپ های هالوژن می تواند از مه عبور کند؛ با این حال، خیره کننده نیست و از این لحاظ، برخلاف لامپ های LED عمل می کنند. چراغ هایی که نور خیره کننده تولید می کنند، برای استفاده در جاده های عمومی مناسب نیستند؛ چرا که ممکن است منجر به اختلال در بینایی سایر رانندگان شده و حوادث رانندگی خطرناکی را سبب شوند. لامپهای LED، لامپهایی هستند که از تجهیزات الکترونیک نیمه رسانا و مقاومت ساخته شده و با وجود اینکه تا 6-7 برابر در مصرف انرژی صرفه جوئی می کنند و حرارت اضافی تولید نمی کنند؛ اما نور تولید شده توسط آن ها خیره کننده است.
لامپ های هالوژن علاوه بر خودروها، برای سیستم های روشنایی فضای باز و چراغ های قایق و لامپ های مطالعه رومیزی نیز استفاده می شوند. شکل کوچک و متغیر لامپ های هالوژن باعث می شود که یک انتخاب عالی برای نورپردازی مکان های مختلف باشند. به ویژگی های بالا باید توانایی بازسازی و بازتاب واقعی رنگ ها را نیز اضافه کنید؛ ویژگی منحصر به فردی که لامپ های هالوژن را به یک منبع عالی روشنایی برای فروشگاه ها، مراکز مد، چاپ و نمایشگاه های جواهرات تبدیل و فروش انواع لامپ هالوژن را پر رونق کرده است.
لامپهای کم مصرف، نوعی لامپ هستند که از تکنولوژی دیود نورانی استفاده می کنند. این لامپ ها نسبت به لامپ های رشته ای یا هالوژن، مزایای بسیاری دارند که در زیر به برخی از آن ها اشاره کرده ایم:
لامپ های کم مصرف با وجود مصرف کمتر انرژی، نور بیشتری تولید می کنند. به طور متوسط، یک لامپ LED 8 وات تقریباً به اندازه یک لامپ هالوژن 50 وات نور تولید میکند. این به این معناست که استفاده از لامپ های کم مصرف می تواند هزینه مصرف برق شما را تا 90 درصد کاهش دهد و از سوی دیگر، کاهش دهنده آلودگی و اثرات منفی بر روی محیط زیست است. همین موضوع سبب افزایش چشمگیر فروش انواع لامپ کم مصرف شده است.
لامپ های کم مصرف، دارای عمر طولانی تری نسبت به سایر لامپ ها هستند. یک لامپ LED معمولاً حدود 25000 ساعت عمل می کند؛ در حالی که یک لامپ هالوژن در بهترین حالت، فقط حدود 2000 تا 4000 ساعت یازدهی مفید خواهد داشت. در نتیجه، استفاده از لامپ های کم مصرف بدین معناست که شما نیاز به تعویض لامپ خود را به شدت کاهش می دهید و همچنین پسماند های الکترونیک حاصله را کاهش خواهید داد.
لامپ های کم مصرف در مقایسه با لامپ های رشته ای یا هالوژن، گرمای به مراتب کمتری تولید می کنند. این امر موجب می شود که خطر آتش سوزی و سوختگی کاهش یافته و همچنین، محیط اطراف خنک تر باقی بماند.
لامپ های کم مصرف قابلیت تغییر رنگ و شدت نور خود را دارند. شما می توانید با استفاده از ریموت کنترل یا دستگاه های هوشمند در این زمینه، رنگ و شدت نور خود را براساس سلیقه و نوع فعالیت خود تغییر دهید.
لامپ های حبابی، به دو نوع لامپ های حبابی ال ای دی و لامپ های حبابی سنتی تقسیم می شوند. لامپ های حبابی سنتی به دلیل نوع ساختار و طراحی داخلی، نور زرد رنگی از خود تابش می کردند که این نور، حاصل داغ شدن رشته تنگستنی است که برق از آن عبور می کند. این نوع لامپ های حبابی به دلیل پرمصرف بودن، نوع رنگ و خطر اشتعال زایی (به دلیل گرمایی زیادی که تولید می کنند)، امروزه کمتر از گذشته مورد استفاده قرار می گیرند و جای خود را به لامپ های حبابی LED داده اند. لامپ های حبابی LED، نور سفید و درخشانی از خود ساطع می کنند. این لامپ ها مزایای زیر را دارند:
لامپ های حبابی از چندین قطعه تشکیل شده اند، از جمله یک حباب شیشه ای، گاز بی اثر، رشته تنگستن، سیم های اتصال، پایه شیشه ای، کلاهک و عایق. برای نصب و راه اندازی لامپ های حبابی، باید به نوع پایه، ولتاژ و جریان لامپ توجه کنید. همچنین باید لامپ ها را در محل مناسب قرار دهید و از تماس با مواد قابل اشتعال دور نگه دارید.
کارشناسان و مشاوران هدایت گستر آماده پاسخگویی به شما هستند
تماس تلفنی
021 - 91303336ارسال پیام
عرفان صفاری
واقعا کیفیت محصولاتتون عالیه با تشکر از تیم هدایت گستر
هدایت گستر
خیلی ممنون از شما باعث افتخاره ❤